مهم ترین ویژگی های سایت حرفه ای و اختصاصی
1402/07/27 12:06:25

هر کسب و کاری داشته باشید، راه اندازی یک وب سایت خوب و حرفه ای یکی از مهم ترین مواردی است که باید به آن توجه داشته باشید. زمانی که ویژگی های سایت حرفه ای را به خوبی بشناسید و آنها را در سایت خود پیاده سازی کنید، ترافیک بیشتری را می توانید به سایت خود روانه کنید چرا که بازدیدکنندگان همیشه اولین برداشت خود را از وب سایت شما می گیرند و ممکن است کیفیت خدمات شما را بر اساس آنچه در صفحات سایت می بینند، قضاوت کنند. اگر سایت شما غیرحرفه ای به نظر برسد، در این صورت احتمال کمتری وجود دارد که مشتری شما شوند.

ایجاد یک وب سایت حرفه ای به این معنی نیست که باید خیلی پیچیده یا با امکانات خیلی زیاد ساخته شود. همچنین نیازی به پرداخت هزینه های سنگین برای طراحی سایت هم ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید ویژگی های سایت حرفه ای و خوب که در این مقاله می خواهیم به شما معرفی کنیم را در طراحی سایت خود در نظر گرفته اید. همین یک کار می تواند وب سایت شما را به خوبی نسبت به رقبا متمایز کرده و باعث شود بتوانید اعتماد بازدیدکنندگان سایت خود را به دست آورید. پس اگر به این موضوع علاقه مند هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

منظور از طراحی سایت حرفه ای چیست؟

اگر می خواهید خدمات یا محصولی را به صورت آنلاین به مشتریان خود بفروشید، وب سایت شما نیز باید حرفه ای باشد. از نظر ما، یک وب‌سایت حرفه‌ای اساساً وب‌سایتی است که برای یک کسب‌وکار نتایج مثبتی به ارمغان می‌آورد، وب‌سایتی است که با تمام جزئیات لازم توسعه پیدا کرده و شخصی‌سازی شده است تا نیازهای کاربران یک کسب و کار را به خوبی برآورده کند. در واقع وب سایت های حرفه ای با جلب اعتماد بازدیدکنندگان، آنها را تشویق می کنند تا با یک شرکت یا فروشگاه اینترنتی به صورت آنلاین معامله کنند.

یک سایت حرفه ای بایستی با طراحی با کیفیت و کدنویسی بهینه راه اندازی شود تا بتواند به طور کامل پاسخگوی نیازهای کاربران خود باشد. تیم تخصصی ما در شرکت وبناک، قادر است به طور اختصاصی با "طراحی سایت حرفه ای در مشهد" برای کسب و کارهای مختلف، یک وب سایت بی نظیر مطابق با سلیقه شما و در عین حال با کیفیت بالا و کاملا بهینه شده ارائه نماید. برای مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مهم ترین ویژگی های سایت حرفه ای

امروزه طراحی سایت تقریباً یک شکل هنری و خلاقانه به خود گرفته و با موج تغییراتی که کارفرماها از وب سایت خود انتظار دارند همگام شده است. در حالی که بعضی از ویژگی ها همیشه وجود داشته اند و برخی دیگر حالا کاملا منسوخ شده‌اند، شاید از خودتان سوال کنید چه کاری باید انجام دهم که وب سایت من واقعاً خوب و حرفه ای به نظر برسد؟ ممکن است برخی از ویژگی ها آنقدر جدید باشند که امکان استفاده از آنها را الان نداشته باشید و شاید در آینده بتوانید در مورد استفاده از آنها بهتر تصمیم گیری کنید، چرا که دنیای وب بدون توقف همیشه در حال تغییر و دگرگونی است.

با این حال  ما در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم و در ادامه لیستی از مهم ترین ویژگی های سایت حرفه ای را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

1. طراحی

سایت‌های حرفه ای، دیزاینی عالی و بی نقصی دارند. اولین برداشتی که ممکن است یک کاربر از وب سایت شما داشته باشد، طراحی چشمگیر، سهولت در پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز و قابلیت پیمایش راحت در سایت است. همچنین با استفاده از آیکون‌های جذاب گرافیکی می توان هزاران کلمه خشک و بی روح را با آنها جایگزین کرد. به طور کلی مواردی که باید در بخش طراحی یک سایت حرفه ای در نظر گرفت شامل:

  • طراحی واکنش گرا (Responsive)

از آنجایی که این روزها تعداد دستگاه های قابل حمل (مانند موبایل و تبلت) از رایانه های رومیزی بیشتر شده، بنابراین اولین موردی که باید در طراحی یک سایت حرفه ای به آن توجه داشته باشید، این است که سایت شما در دستگاه های مختلف به خوبی نمایش داده شود که به آن اصطلاحا طراحی واکنش گرا یا Responsive گفته می شود. سایت‌های واکنش‌گرا نرخ پرش پایین‌تری دارند و می توانند به شما این اطمینان را بدهند که کاربران، تجربه مشابهی از بازدید سایت شما در دستگاه های مختلف دارند که در نهایت می تواند منجر به افزایش رضایتمندی و بهبود تجربه کاربری سایت شما شود.

  • آیکون گرافی (Iconography)

آیکون ها تصاویر کوچک و کم حجمی هستند که برای کاربران سایت، یک معنی وسیع را به معمولی‌ترین شکل ممکن تداعی می‌ کنند. همه ما بارها تجربه کرده ایم که تصاویر به اندازه ی هزاران کلمه حرف برای گفتن دارند. این جمله را می توان به بهترین شکل در یک وب سایت نشان داد. یکی از ویژگی های سایت حرفه ای، استفاده از نمادها و آیکون های جذاب گرافیکی است که می‌تواند جایگزین پاراگراف‌ها و متن های طولانی محتوای سایت شوند، با این روش می‌توانید چیزهایی بیشتر از قبل در یک صفحه به نمایش بگذارید و استفاده از محتواهای متنی را کاهش دهید.

  • پویانمایی (Animation)
  • ویدیوها و انیمیشن های کوچک می توانند کارهایی را انجام دهند که بسیاری از عناصر و المان های دیگر صفحه قادر به انجام آنها نیستند. امروزه وب سایت های زیادی به جای قرار دادن متن های طولانی، محتواهای خود را به صورت انیمیشن به کاربران خود نمایش می دهند که جذابیت آن را چند برابر کرده و باعث افزایش نرخ تعامل (Engagement Rate) می گردد.

2.     پیمایش و جابجایی راحت بین صفحات

شما یک وب سایت عالی دارید. زیبا هم به نظر می رسد. تمام اطلاعات در جایی است که شما می خواهید باشد، اما هیچ کدام از کاربران سایت تان نمی توانند آن را پیدا کنند! این موضوع احتمالاً بزرگترین مشکل همه سایت های فروشگاهی است. وقتی بررسی می کنیم می بینیم که این سایت ها به خوبی طراحی شده اند و خیلی خوب به نظر می رسند، اما اطلاعات آنها به هم ریخته است و پیدا کردن محصول یا خدمات موردنظر در آنها درست مثل پیداکردن سوزن در انبار کاه است!

به طور خلاصه، یک سایت حرفه ای که امکان پیمایش و جابجایی راحت بین صفحات را برای کاربران خود در نظر گرفته است، می تواند اطمینان حاصل کند وقتی بازدیدکننده وارد سایت آنها می شود، به جای جابجایی بین صفحات دیگر، در همان صفحه باقی می مانند. در ادامه برخی از ویژگی های سایت حرفه ای که می توانید برای پیمایش راحت تر کاربران خود در نظر بگیرید را معرفی خواهیم کرد :

·         بردکرامب و نقشه های سایت (Breadcrumbs and sitemaps)

بارها برای همه ما پیش آماده که پس از مدتی که وارد یکی از سایت های بزرگ شده ایم، سردرگم و گیج می شویم و نمیدانیم دقیقا کجا هستیم و از کجا آمده ایم! قابلیت Breadcrumbs به کاربران کمک می کند تا بتوانند به راحتی بین صفحه ای که در حال حاضر در آن هستند و صفحه قبلی که از آن وارد شده اند، جابجا شوند. با استفاده از این ویژگی می توان اطمینان حاصل کرد که تداوم و جریان وب سایت در یک نگاه حفظ می شود. همچنین ایجاد سایت مپ یا نقشه سایت هم به کاربران کمک می کند تا بفهمند در صورت گم شدن در یکی از صفحات سایت، حالا باید کجا باید بروند. پیشنهاد می کنیم حتما از دو ویژگی در وب سایت خود استفاده کنید.

·         هدر و فوتر سایت (Header & Footer)

بخش هدر (Header) و فوتر (Footer) جزو بخش‌های بسیار مهم یک وب سایت هستند و باید به صورت اصولی طراحی شوند. هدر و فوتر سایت می توانند کاری را انجام دهند که بسیاری از عناصر دیگر سایت قادر به انجام آنها نیستند. وجود هدر و فوتر های ثابت در تمام یک وب سایت، یکنواختی بین صفحات را تضمین می کند و برای کاربران این امکان را فراهم می کند تا از هر کجای وب سایت بتوانند به صفحه مورد نظر خود برسند.

·         کال تو اکشن (Call to action)

به دکمه‌هایی که کاربران را دعوت به انجام کاری می کنند، فراخوان اقدام به عمل یا Call to action گفته می شود که از عناصر ناوبری و کمکی سایت بوده و تداوم تعامل کاربران در سایت را تضمین می کنند. در صورت لزوم می توان با استفاده از دکمه کال تو اکشن، کاربران را از یک صفحه به صفحه هدف موردنظر ارجاع دهیم.

·         کادر جستجو (Search boxes)

امکان جستجو بین خدمات و محصولات یکی از موهبت های الهی برای وب سایت های بزرگ است! از آنجایی که هر کاربر حداقل یک جستجو انجام می دهد، استفاده از کادر جستجو می تواند یک مزیت بزرگ برای آنها باشد تا سریعتر به خواسته خود برسند.

·         اطلاعات تماس (Contact information)

ایجاد صفحه اطلاعات تماس همراه با نقشه ای که به طور دقیق موقعیت محل کار شما را نمایش دهد، درج کانال های ارتباطی از جمله: شماره تلفن، فکس و لینک شبکه های اجتماعی، می تواند به کاربران شما کمک کند در صورتی که مشکلی در سایت شما وجود داشته باشد بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. این اطلاعات معمولا در صفحه تماس با ما در اکثر وب سایت های فروشگاهی و اطلاع رسانی قرار می گیرد.

3.     عملکرد و کارایی

وب سایتی که عملکرد خوبی نداشته باشد، گاهی بدتر از نداشتن وب سایت است! طبق آمارهای رسمی، بازدیدکنندگان معمولا وب سایت هایی که بارگذاری آنها بیشتر از سه ثانیه طول می کشد را خیلی زود ترک می کنند. همچنین سایت هایی که از گرافیک و انیمیشن های پیچیده و سنگین استفاده می کنند در مقایسه با وب سایت هایی که تصاویر و محتواهای بهینه شده ای دارند، بسیار کندتر بارگذاری می شوند و عملکرد بدتری دارند. در ادامه برخی از ویژگی های سایت حرفه ای که با کارایی و عملکرد یک وب سایت مرتبط هستند را به شما معرفی می کنیم:

·         سرعت لود سایت (Loading speed)

اگر بارگذاری وب سایت شما بیش از سه ثانیه طول می کشد، حتما باید روش هایی که منجر به بهبود وضعیت می شوند را امتحان کنید. برای این کار می توانید از ابزارهایی مانند GTMetrix یا PageSpeed Insight گوگل استفاده کنید تا به شما در تجزیه و تحلیل سرعت وب سایت و رفع مشکلات آنها کمک کنند. بهینه سازی حجم تصاویر، اطمینان از اتصال سریع سرور بین بخش بک اند و فرانت اند وب سایت شما، می تواند روند بارگذاری سایت شما را سرعت بخشد.

·         لینک های شکسته (Broken Links)

واضح است که لینک های شکسته برابر است با مشتریان از دست رفته! وب سایتی که از همه نظر عالی به نظر می رسد اما لینک های موجود در صفحات آن کار نکنند، کاربران سایت را با صفحه 404 مواجه می کند که کاملا می تواند موجب نارضایتی از سایت شما شود. اگر در سایت خود لینک شکسته دیدید باید خیلی زود دست به کار شوید و آنها را اصلاح کنید. یک راهکار بهتر و سریعتر استفاده از ابزارهایی مانند  Brokenlinkchecker است که می تواند کلیه لینک های شکسته سایت را به شما نمایش دهد.

·         بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

امروزه اگر کسی نتواند سایت شما را در اینترنت پیدا کند، درواقع می توان گفت شما اصلا وجود خارجی ندارید! با انجام اصولی سئو و پیاده سازی تمام نکات و قواعد مربوط به آن در کلیه صفحات سایت، می توانید رتبه های برتر را کسب کنید. کاربران با جستجوی عبارت های مختلفی که روزانه در گوگل انجام می دهند، می توانند سایت شما را پیدا کرده و با خدمات و محصولات شما آشنا شوند. سئو می تواند یکی از مهم ترین کانال های بازاریابی وب سایت شما باشد.

4.     محتوا

وب سایت ها علاوه بر این که باید زیبا و هوشمند طراحی شوند، باید آموزنده هم باشند. از آنجایی که گرافیک سایت به خودی خود می تواند به جذب بازدیدکنندگان کمک کند، اما تولید محتوای غیرمرتبط یا به طور کلی کمبود محتوا می تواند باعث کاهش کاربران سایت شما شود. از عناصر اطلاعاتی که در یک وب سایت حرفه ای انتشار پیدا می کند، می توان به: بلاگ، کتاب الکترونیکی و مقالات آموزشی فنی اشاره کرد که باعث افزایش علاقه و رضایتمندی کاربران وب سایت شما می گردد.

·         بلاگ (Blog)

شما با راه اندازی بخش بلاگ به کاربران سایت خود اطمینان می دهید که می توانند به هر اطلاعاتی که در خصوص محصولات و خدمات شما نیاز دارند دسترسی داشته باشند. برای این کار می توانید از پلتفرم های وبلاگ نویسی مانند وردپرس که در این زمینه بسیار قوی هستند استفاده کنید.

·         کتاب الکترونیکی (E-book)

کتاب‌های الکترونیکی به راحتی قابل دانلود هستند. شما می توانید با تولید محتوای جذاب و موثر و انتخاب موضوعی که در سطح وب تا به حال کمتر کسی در مورد آن صحبت کرده است، اطلاعاتی را از کاربران سایت خود بخواهید تا قبل از دانلود کتاب الکترونیکی برای شما ارسال کنند. قطعا اگر موضوعی که درباره آن میخواهید صحبت کنید ارزشش را داشته باشد، کاربران با کمال میل این کار را انجام خواهند داد. سپس با بررسی و آنالیز داده های کاربران خود می توانید از روش های مختلف بازاریابی متناسب با نوع کاربری که با آن مواجه هستید استفاده کنید.

·         ایمیل و پیامک (E-mail and SMS)

ارسال منظم و مرتب ایمیل و پیامک هایی که محتواهای تولیدشده را به کاربران اطلاع رسانی می کند، می تواند برند شما را همیشه در ذهن مخاطبان ماندگار کند. با استفاده از ابزارهایی مانند MailChimp به راحتی می توانید خدمات ایمیل مارکتینگ را بر روی وب سایت خود راه اندازی کرده و با ارسال خبرنامه های هفتگی یا ماهانه همیشه با کاربران سایت خود ارتباط برقرار کنید.

·         شبکه های اجتماعی (Social media)

بسیاری از افراد وقت خود را صرف حضور در شبکه های اجتماعی می کنند. حتما دیده اید که بعضی از شرکت ها فقط وب سایت ندارند، بلکه کمپین هایی را در شبکه های اجتماعی مختلف برگزار می کنند تا از این طریق به برندینگ و یا اهداف بازاریابی خود برسند. استفاده از ابزارهایی مانند Hubspot، Hootsuite و Sprout Social می توانند به شما در مدیریت و ادغام شبکه های اجتماعی کمک کنند تا بهتر بتوانید ترافیک ارگانیک را به سمت وب سایت خود جذب کنید.

نتیجه گیری

وب‌سایت مجموعه‌ای از صفحات تصادفی در اینترنت نیست، بلکه هویت سازمانی شما را تشکیل می دهد و با استفاده از آن می توانید با کاربرانی که به خدمات و محصولات شما علاقه مند هستند ارتباط برقرار کنید. داشتن یک وب سایت حرفه ای می تواند تاثیر زیادی بر کسب و کار شما داشته باشد. ما در این مقاله به صورت تخصصی مهم ترین ویژگی های سایت حرفه ای را به شما معرفی کردیم. امیدواریم برای شما مفید و کاربردی بوده باشد. اگر شما هم صاحب یک کسب و کار هستید، توصیه می‌کنیم طراحی سایت حرفه ای با تیم تخصصی وبناک را به عنوان یکی از اولویت‌های مهم خود در نظر بگیرید. ما همواره در کنار شما هستیم و می توانید از خدمات مشاوره رایگان طراحی سایت در مشهد طی تماس با کارشناسان ما بهره مند شوید.

اشتراک گذاری:
مقالات
بهترین شرکت طراحی سایت در مشهد
بهترین شرکت طراحی سایت در مشهد
تعداد زیادی از شرکت‌های طراحی سایت در مشهد وجود دارند که می‌توانند در زمینه راه اندازی انواع وب سایت در حوزه های مختلف به شما کمک کنند و وب سایت ...
مشاهده مطلب
انواع مختلف سایت از نظر طراحی و کاربرد و محتوا
انواع مختلف سایت از نظر طراحی و کاربرد و محتوا
احتمالا برای اولین بار که با مفهوم وب سایت آشنا شدید، برای شما هم این سوال پیش آماده باشد که انواع وب سایت چیست؟ چرا که وب سایت های زیادی ...
مشاهده مطلب
مهم ترین ویژگی های سایت حرفه ای و اختصاصی
مهم ترین ویژگی های سایت حرفه ای و اختصاصی
هر کسب و کاری داشته باشید، راه اندازی یک وب سایت خوب و حرفه ای یکی از مهم ترین مواردی است که باید به آن توجه داشته باشید. زمانی که ...
مشاهده مطلب
تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی چیست؟
تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی چیست؟
در دنیای امروز، وب سایت ها به یکی از بهترین و معتبرترین کانال های ارتباطی با مخاطبین تبدیل شده اند تا جایی که به ندرت می توانید کسب و کاری ...
مشاهده مطلب
طراحی سایت اختصاصی یا وردپرس | کدام بهتر است؟
طراحی سایت اختصاصی یا وردپرس | کدام بهتر است؟
اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی دارید، یکی از چالش هایی که همان ابتدای کار با آن سروکار خواهید داشت، انتخاب از بین طراحی سایت اختصاصی یا ...
مشاهده مطلب
دیدگاه ها
امتیاز دهید:
0 از 5